Fredgsmys.

Jag har tagit en lite bloggpaus men håll ut ett litet tag till så är jag tillbaka med både bilder och text. Det händer många spännande saker här som jag vill berätta för er. ;)

Undertiden, gör som Viggan, knäpp upp bodyn och njut av helgen.
Så ses vi snart igen!


Korvmonster.

Hej min vänner!

Nej jag har inte glömt bort bloggen men kameran är fortfarande på reparation (varför tar allt sån tid?) och det är ju så tråkigt att blogga utan bilder. Har fullt upp i skolan, och att hämta Viggan på dagis idag var en befrielse! Vi tog en tur till Maxi för att shoppa lite middagsmat, det blev bla. små goda prinskorvar från charken som han sitter och pillar i sig nu.


Som vanligt var det är inte bara Viggan som uppskattade maten. ;)


Var tog sommaren vägen?

Vår kamera har gått sönder och ligger nu på "sjukhus" för att bli opererad. Det är så tråkigt att inte ta några bilder, det finns mycket i vardagen man vill föreviga och dela med sig.
I lördags var vi i Slottskogen och hälsade på djuren, Viggo älskade det! Det var kallt och blåsigt, löven har släppt från grenarna och färgat marken orange. Det är väldigt vackert men jag saknar faktiskt sommaren litegrann...
Vi har iallafall haft en lugn helg med vänner på besök varje kväll, ätit god mat och myst med tända ljus. :)


Varmt och skönt på Borås Djurpark i somras.


Hos frisören.

Viggan var så duktig hos frisören idag. Han satt glad och sprallig i stolen och lät sig bli klippt, trimmad och tupérad. Han flinade till sig själv i spegeln och charmade frisören. Det var varken Farbror Barbro eller Gustav Vasa som lämnade frisören, utan en söt liten Viggo-pojke med en matchande frilla. Vi är jättenöjda!





En ny lugg.




Som ni ser så behöver Viggo besöka en frisör. Det är faktiskt så akut så han ska göra det kl 13.00.


RSS 2.0