Randig blöjrumpa på rymmen.







En ovanlig syn.

Det känns ovanligt med en minimänniska som springer runt här hemma. Det känns inte bara ovanligt, utan ser konstigt ut. Speciellt när han har hårspänne och en linnebody. Haha!





Dagisbesök.

Det var en lycklig och mallig Viggo som stapplade in i kapprummet på dagis tidigare idag. Efter en sång- och frukststund (med bananfläckar all over, gah!) så tog jag på Viggo hans nya snabba gympaskor och barnen lekte ute på gården ett tag. När det var dags för lunch på förskolan, så satte jag en nöjd och sandig Viggo i vagnen och traskade hem. Nu sover han sött med magen full med lunch. :)


Klättra upp, klättra ner. Viggo utforskar allt och njuter av utsikten på toppen. :)


Höstnytt och Viggonytt.

Gick och la mig med feber och ett dunkande huvud igår, och vaknade imorse på samma vis. En olycka kommer sällan ensam och jag känner mig allt annat är pigg och glad just nu. Efter ett besök på Vårdcentralen åkte vi till favoritbutiken i Torslanda för att inhandla lite höstnytt till uteplatsen och köksfönstret samt passade på att ta en fika hos Viggans kompis Thea. Ikväll har jag fixat på utsidan, rensat en massa i rabatterna och städat ut sommaren. Ärlig talat tycker jag det är skönt att hösten är här, var årstid har sin tjusning.

Idag har Viggo börjat gå på allvar, han stegar fram med en gång som påminner om en försupen alkis och har så bråttom att han bara går runt runt runt samtidigt som han kluckar av skratt. Fina killen, inte kunde man tro att han låg som en nyfödd bebis och stirrade för en vecka sedan! <3

Vi hörs imorgon!


Årets Kräftskiva.

Igår var vi på kräftskiva hos Fam. Björkman! Eftersom vi inte ville lämna bort Viggo men ändå kände att han var såpass bra att han kunde åka iväg på en liten tur, så fick han följa med istället. :) Han somnade direkt i Theas rosa prinsess-rum, och sov som en stock trots snapsvisor, scharader och lekar utomhus.

Tack kära vänner för en trevlig kväll!


En pigg lördag.

Det här inlägget skrevs i lördags förmiddag, men av någon konstig anledning blev det publicerat men kom inte upp i bloggen.

Solen skiner i Kungälv och Viggan vaknade på en bra och pigg sida. :) Han är fortfarande öm i ryggen efter ryggmärgsprovet och lite förkyld, annars är han en mycket friskare kille. Han orkar vara uppe lite längre stunder, nyss tog han en vilopause i Cleos hundkorg innan han började leka igen. :)
Idag kommer Mormor på besök en sväng, vi ska på visning av någonting man kan bo i, och sedan ska det ätas årets första kräftor.
Det känns som att det kommer bli en bra dag, sålänge prinsen är glad är jag glad. :)


Viggo har fått en egen mobiltelefon, lyckan är total.


Ja!!!

Nu är vi äntligen hemma på permis!
Viggo vägrar nyttig varm mat och vill inte duscha.
Men vad gör det om 100 år?


Kvällsbesök.

Ikväll har vi haft besök av inga mindre än Viggos gudmor Susanna och Tobbe och lite senare kom även fina Sofia. Sjukis-Viggo blir bortskämd med fina presenter, tack snälla snälla ni! Och tack för att ni lyser upp den trista gråa sjukhusmiljön. :)

Och tack lilla Ingrid för ditt brev till Viggo, det står bredvid hans säng ikväll. <3


Pjuu.

Och så knackade läkaren på dörren. Hjälp. Hennes stela ansiktsuttryck ändrade karaktär, sken upp och sa: Jag har goda nyheter!
Och vi andades ut. Pjuuuu.

Inga tumörer, inte ens en yttepytteliten tumör. Inget konstigt alls i hjärnan, bara en helt normal liten söt bebishjärna. Världens bästa lilla hjärna, som tänker kloka tankar och hittar på mycket bus.

Däremot visade benmärgsprovet ett antal vita blodkroppar i vätskan som cirkulerar genom ryggraden till hjärnan. Dom ska inte vara där, därför tyder det på en infektion, vilken vet dom inte än då provsvaret inte är helt klart. Borrelia var ett alternativ, bakterieinfektion ett annat. Vår snälla läkare hade pressat labb-personalen till att jobba över lite så vi kan ta del av provsvaret imorgon. :)

Vi blir kvar på sjukhuset trots att Viggan är en relativt pigg och glad fis, men han har trots allt en infektion i kroppen som orsakar hemska kramper och därför vill de vara på den säkra sidan innan vi får åka hem.

Tack igen för alla fina sms, kommentarer och telefonsamtal. Viggan är älskad av så många, och det är vi så glada och tacksamma för!

Kram från en lättad mamma.


Viggo 2 månader.


Glass botar det mesta,

Det var tårar i ögonen jag såg vår lilla prins somna in av narkosen. Vi gick till Centralkliniken och åt lite frukost och köpte en gosig nalle till Viggo. En timma senare fick vi hämta honom på på uppvaket, han låg och sov gott i sin säng och det var skönt att se honom igen.
Under förmiddagen har det varit en trött och ledsen Viggo på avdelningen, men efter lite smärtstillande och glass så har han lekt en stund. Nu hoppas vi få svar på undersökningen och proverna så fort det bara går, förhoppningsvis idag. Och just det, vi vill gärna åka hem också... ;)
 

En kvällshälsning...

Viggo har varit piggare och gladare idag. Han har sträckt sin lilla hand mot mig och dragit med mig ut på promenader runt runt runt avdelningen. Han har charmat de snälla sköterskorna och vinkat glatt när jag kört runt honom på en liten trampcykel. Han når inte ner till pedalerna hur mycket han än försöker.
Ikväll skulle de sätta en port i hans armveck, så han kan sövas imorgon (ja, vi fick tid för undersökningarna imorgon bitti och det känns skönt att slippa vänta) men det var svårt att hitta rätt så efter några försök och många tårar senare fick vi ta hissen upp till operation. Där gick det på första försöket, Viggo hade så ont så han skakade men han fick en ny fin röd bil av sköterskan och blev både mallig, sprallig och glad.

I eftermiddag åkte jag hem för att ta mig en efterlängtad dusch och packa oss lite saker som vi behöver. Tog en sväng om HM för att inhandla nya pjamaser och stumpor till Viggo, för tvätten har blivit liggande om man säger så... Fick även med mig ett par tuffa höstkängor hem, perfekt "hoppa-i-löven-skorna" till hösten.
Ikväll har vi även haft besök av Josefin och Viggo blev så glad att se henne! Tack för besöket fina vän!

Nu ska vi se en film, upp tidigt imorgon för ännu en låååång dag.

Tiden går inte fort på Östra.

Vi är kvar på sjukhuset och varje minut känns som en timma. Går tiden långsammare på Östra? ;)
Vi fick svaret på EEG:n och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. De kunde inte se någon "epilepsiaktivitet" men däremot visar den att en del av Viggos lilla hjärna har en sänkt aktivitet, något som kan bero på en infektion som satt sig i nervsystemet. På fredag kommer han få göra ett benmärgsprov för att upptäcka ev. infektion samt en magnetröntgen för att utesluta tumörer etc.

Vi håller tummarna, dricker nyponsoppa och äter russin. :)


En lång dag.

Viggo har varit väldigt tött, febrig och ledsen idag, han har inte velat äta och har bara legat i sin vagn eller i mitt knä. Vi har inte fått några svar på undersökningarna som gjorts idag, mer än att hjärtat ser bra ut men att CRP:t var högt, högre än igår. Vi som hoppades på att den vanlig förkyldningsinfektion var boven i dramat men fler prover imogon kommer visa vad som är fel.  
Till vår glädje så sitter han nu i sin säng och pratar och skrattar, någonting som han inte gjort på länge. Han åt en stor portion gröt ikväll och det gjorde nog susen för en annars så matglad Viggo. :)

Viggan hälsar.



Tack alla mina kompisar för telefonsamtal och meddelanden som ni skickat till mamma och pappa.
Snart blir jag frisk och då leker vi igen!
Kram Viggan


Det som händer alla andra men inte en själv...

Viggos feber gick över rätt snabbt igår, jag kikade till honom ett par gånger och han sov lugnt och skönt. Innan vi skulle gå och lägga oss hittade jag en nerspydd och krampande Viggo i en nerspydd säng. Jag tog febern snabbt, 36,8 och slängde in honom i duschen i väntan på ambulansen. Viggo krampade och var okontakbar och fick snabbt stesolid av ambulanspersonalen innan vi fick skynda oss till barnakuten.
 
I akutrummet stod teamet redo, precis som förra gången, och till vår glädje mitt i allt så var det två underbara sköterskorna som vi träffade sist, på plats för att ta hans om Viggo. Det kändes tryggt att vi kände igen dem och att de kände igen oss och vår lille Viggo.
Kramperna gav med sig och Viggo somnade gott, vi blev inskrivna på medicinavdelningen och blev kvar över natten.
Någonting som vi trodde var feberkramper är någonting annat, och vetskapen om detta har fått mig att vilja skrika rakt ut, spy och sjunka genom jorden på samma gång. Viggis mår relativt bra, han är såklart trött och tagen men ibland skiner vår lilla Viggo igenom och det är gott att se. Vi är fortfarande inskrivna men fick komma hem en stund här nu och det känns skönt. Imorgon väntar en nya dag med nya prover och undersökningar, allt för att utesluta det värsta och det hoppas jag att dom gör snabbt!

Viggo - du är min lilla hjälte och jag älskar dig SÅ!

Så om jag är dålig på att svara på era fina kommentarer så vet ni varför. <3


Mitt lilla russin.

Viggans favorit just nu är russinen i Småfolks små russinpaket. Han vet mycket väl vad som gäller; när man äter russin måste man sitta stilla i soffan och inte sprinag runt eller hoppa upp och ner och med russin som muta gör han som jag säger.
Häromdagen hittade jag den här sötnosen i soffan, fina fina Viggan!


Glass och fina brudar.

Det blev glass på Lejonet och Björnen med våra fina vänner Anna, Sus och Josefin. Viggo trivdes bra med all uppmärksamhet och glass, såklart. :)
Han har inte riktigt varit sig själv idag (lite väl lugn) och nu kväll kändes han ovanligt varm och termometern visade 39,8. Jag misstänker att det kan vara de stora tänderna som spökar, de har gjort ont länge men just nu håller de på att "spricka upp", stackar lilla Viggis.




Nu kokar pastan och jag ska försöka slänga ihop något gott, snabbt och nyttigt?
Om det ens går för jag tycker det som är godast, är också det mest onyttiga. ;)


Utsövd.

Somnade kl 21 i soffan igår, C fick bära in mig till sängen och idag vaknade jag inte föräns 12.
Är man trött då?

Nu ska jag svida om och byta Viggos pjamas till något mer fancy, för snart åker vi in till stan för att träffa Viggos fina gudmödrar. :)

Hejsvejs sålänge!


Den som väntar på något gott...

När Viggo i framtiden kommer få ett litet syskon, en liten Ellie Maiken (jomenvisst kan man bestämma kön i förväg?), så kommer jag gärna klicka hem den här söta overallen från Babyshop.se.
Risken för att den kommer vara löjligt omodern (och inte ens finnas kvar på lager) finns, men det är smällar man få ta. ;)


Mini a ture


Soffmys.

Jag har sovit så dåligt i veckan och natten till idag var inget undantag, tror inte jag somnade innan 5 på morgonen... Känner mig inte riktigt i fas så dagens tur till stan blev avbokad och istället har jag och Viggo myst i soffan, ätit russin och tittat på The City.
Snart kommer Viggos farmor och farfar på en fika, lite kaffe kanske gör susen mot min envetna huvudvärk.


Dagisviggo.

Här kommer de utlovade bilderna på Viggo innan vi gick till dagis för första gången.
Han bröt ihop och la sig på golvet för att vila lite.
Kanske fjärilar i magen? ;)








En Viggo-lista.

Vad heter ditt barn? Viggo Christoffer
När var du beräknad att föda? 19 juni 2009
Föddes barnet på utsatt datum, om inte när? 20 juni 2009
Hur stor var barnet vid födseln? 4210 g och 54 cm lång

Hur lång tid tog förlossningen? Första värken kom ca 00.10 på natten och de var regelbundna med ca 3 minuters mellanrum redan från början och Viggo föddes 20.04 på kvällen.

Tog du någon smärtlindring? Självklart! Lustgas som blev min bästa vän samt epidural som jag så här i efterhand kanske skulle ha hoppat över...

Tog ni reda på könet?
Ja, i v 19 fick vi reda på att det låg en liten kille i min mage.

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta? Nej men vi hade lite olika förslag men när Viggo var född så var det inga av alternativen som passade, så det blev en Viggo och det passade perfekt.

Hade du en svår graviditet?
Sådär. Jag var illamående till v 28, fick komma in och få dropp ett par gånger och blev inlagd ett par dagar pga det. I slutet av graviditeten var jag nära havandeskapsförgiftning och mådde rätt dåligt. Hade tur att inte känna så mycket av foglossning och andra krämpor.

Kan du tänka dig att skaffa fler barn? Javisst.

Har du fått några bristningar? Insidan låren.

Var du nervös inför förlossingen? Nej jag tyckte det skulle bli spännande och jag såg fram emot att få träffa den som låg i magen.

Hade du några cravings? Det gick i perioder, ett tag kunde jag bara äta hallon (kräm, sylt, bär osv) och ett tag blev jag besatt av knäckebröd med hushållsost på. Det värsta var nog alla rengöringsmedel och acetonen jag älskade lukten av!

Hur mycket gick du upp i vikt? 10-12 kg.

Hur länge ammade du? Ca en månad.

Vem är barnet mest lik? Christoffer.

Vad är det bästa med att ha barn?
Lyckan, glädjen och kärleken.

Är ditt barn döpt? Ja, i Kungälvs Kyrka 5 december 2009.


En trött korv.

Nu var det ett par dagar sedan vi hördes och det är för att jag tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder, och några bilder har inte blivit tagna under veckan.

Vi startade dagen med ett dagisbesök, som vanligt den här veckan. Det har gått jättebra men Viggo är allt annat än en morgonpigg kille och han är sådär lagom nöjd med att bli väckt på morgonen. Idag lekte han en stund med dagiskompisarna innan han låg som en svårt avliden grön plyschkorv i soffan. Vi blev hemskickade pga trötthet och jag lovade att komma tillbaka imorgon med en pigg Viggo istället. Hur man nu kan få honom pigg. :)

Viggos morfar var här på en fika i eftermiddags och vi tog en tur till Lindex och köpte galonkläder till dagis. Marinblått och turkost med en liten Bamse på bröstet (jag trodde aldrig jag skulle komma hem med Bamse) men till saken hör att det redan var väldigt utplockat bland storlekar och färger...och så var han hemskt söt i den också.
Tack morfar!


Idag bjuder jag på en bild från Cypern för ett par veckor sedan. Thea har fullt upp med att fixa till Viggan fripp innan kvällens utgång.

Nu ska jag koppla in skivaren och skriva ut lite bilder på Viggos nära och kära. Ska göra en liten bok till dagis som Viggo kan titta i när han känner hemlängtan. :)


En stor dag.

Idag var det första dagen på dagis för min lille prins.  Det är han och två andra killar, födda samma vecka alla tre, som skolas in samtidigt. Viggo kröp lyckligt runt i lekrummen, pratade med fröknarna, klättrade upp och ner för saker och var allmänt nöjd och glad. Det var en lyckad första dag och min magkänsla säger mig att det här kommer gå bra.
Tog en bild på Viggo innan vi gick iväg men glömde kameran i bilen och den orkar jag inte gå och hämta nu, så den får ni se imorgon.

Dags att hoppa ner sängen för att läsa bok innan det är dags att somna. Imorgon får jag ställa klockan, något jag inte gjort på väldigt länge.  Vi ska vara på dagis halv 10 och det är då vi vanligtvis sover som allra bäst. ;)

All tröst är bra tröst.

Vi tog en tur till Allum i eftermiddag och nu sitter jag här i en sjö av påsar och funderar om det är någon mer än jag som botar sorg med shopping? Tröstshopping och frenetiskt städande brukar vara en räddning. Efter at ha tvättat alla sofföverdragen i förmiddags (japp, det hjälper) så hittade jag iallafall de ultimata dagiskläderna på Lindex under vår shoppingtur, billiga och bra så nu kan Viggo slita och söla bäst han vill. :)


Body 50 kr och byxa 80 kr, som hittat!

Viggo sover i sin säng och nu ska vi duka fram te, lite färska frallor och massa gott pålägg och njuta av kvällen, en bra film och varandra. <3


En tom måndag.

Det känns redan väldigt tomt utan Melwin, men det var skönt att Christoffer stannade hemma från jobbet idag så vi kan får vara ihop en dag som den här.

Någon som inte verkar sörja är Viggo såklart, han är lika glad och tokig som vanligt och tur är väl det! Jag kan verkligen skriva under på att barn ger så mycket kärlek, värme och lycka. Han är vår lilla solstråle som lyser upp i mörkret och mitt i all gråt kan man bara börja skratta åt honom, min lilla clown.
Nyss satt han på köksbordet, stolt över att ha klättrat upp själv. Livsfarlig om ni frågar mig, jätteroligt enligt Christoffer. ;)



Melwin





Älskade finaste Melwin Mulle Melle Mulvert Mellis Erlingsson Ohlin.
060709 - 100815
Tack för de fyra åren du förgyllt våra liv med bus, skratt, mys och en massa hundhår i sängen.
Vi älskar dig så mycket och du kommer alltid finnas med oss i våra tankar och hjärtan.
/ Din familj


Underbart är kort.

Ibland så inbillar jag mig att det som sker, sker av en mening. När vet man i hjärtat att det som händer är det enda rätta och att andra alternativ är om bleka skuggor.
Men hur kan det då göra så ont att man bara vill skrika rakt ut och tårarna verkar aldrig ta slut?


Söndag.

Idag har jag fixat naglarna, denna gången blev det fransk manikyr och det är snyggt sålänge man har bruna händer, så man får passa på. I eftermiddags fick vi middagsbesök av några medlemmar ur den Björkmanska familjen. Vi grillade kycklig, grönsaker och haloumi och nu ligger jag i soffan som en präktig säl.
Viggo sover gott sedan en timma tillbaka, supertrött efter lek och bus med lilla Thea.


Lika skotokig som sin mamma.


Imorgon är det sista dagen i frihet för Viggan för på tidag börjar inskolningen på förskolan. Man vänder blad och påbörjar ett nytt kapitel i livet bestående av tider att passa, plugg och jobb.
Roligt, skrämmande och vemogit.


Namn.

Dagen idag bjöd på Namnkalas för lilla Othilia. Vi firade genom att släppa en massa rosa ballonger upp i skyn, äta god mat och tårta och killarna skålade i wiskey medan en annan fick äran att köra hem. ;)
Vi kom nyss hem och nu ska vi se SATC för igår blev klockan för mycket för att se på film.

Förresten, jag har glömt visa er något nytt. Jag älskar den och varje gång jag ser den så blir jag varm i kroppen.
Min älskade Viggo.


En väldigt bra otursdag.

Hej min lilla blogg!

Det blev en väldigt lyckad utflykt (shopping) idag. Kom hem med flera nya lite längre linnen, snyggt och användbart till exempelvis ett par legging med en mysig kofta över. Hittade även en klänning som jag blev kär i och ett par jeans som satt som en smäck (späcket kan knappt andas). C hittade äntligen den perfekta jeansskjortan och skor. Till min besvikelse var barnavdelningen ekande tom men jag hittade iallafall ett par söta långkalsonger/tights från Svea, marinblå med kronor på. :)


I min nya klänning känner jag mig oskuldsfull, passar min personlighet perfekt!


Vad kan passa bättre än kronor på min lilla prins?

Ikväll har fina Susanna och Tobbe ätit tacos hos oss och nu ska jag och C titta på senaste SATC-filmen. Mina förväntningar är inte så stora men det känns ändå som ett bra avslut på en bra dag. :)


Härliga Fredag!

Christoffer är pappaledig på fredagar så idag har vi sovit ut och kunnat äta en frukost i lugn och ro. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åker vi och hämtar Viggan hos mormor för att sedan styra bilen mot Lager 157. Vi var sugna på en liten dagsutflykt och kan man förena det med shopping så är jag mer än nöjd! ;)


Älskade lilla plutt vad jag längtar efter du just nu!

Hejsvejs sålänge!


Kvällspladder.

Vilken dag det blev! Vi slog rekord och gick upp före tuppen imorse, körde Christoffer till jobbet och landade hos Sofia kl 7 för lite frukost och tjejsnack. Viggan, iklädd pjamas, lekte av sig med Thea innan vi åkte hem för en dusch och ombyte. Vidare åkte vi till älskade Josefin för att mumsa (och smula) muffins i hennes soffa. Viggan har varit lite trött och gnällig efter vaccinationen han fick på BVC igår, så när vi satte oss i bilen för att åka till mormor somnade han gott. Jag lämnade av ett sovande barn och körde vidare för att plocka upp Christoffer när han slutat jobbet. Idag (eller igår, ser nu att klockan passerat 00.00 för ett tag sen) fyllde C nämligen år, och det firade vi ju såklart! Vi tog en shoppingtur på stan, åt en god middag på El Corazon och avslutade kvällen med att gå och se Inception på bio. Se den säger jag bara! Det var inte bara födelsedagen vi firade, utan även att det var exakt 6 år sedan vi träffades för första gången...en suddig natt under Göteborgs Kalaset. ;)
Viggo sover över hos mormor inatt och nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av en hel natts sömn, jippie!


Gott.

Maten blev riktigt god och Viggo åt som en häst! Han älskar fisk och äter med hela kroppen så det blev ett bad efter middagen för han luktade inte allt för got... Nu sover han sött och vi har tagit fram chokladen, tvättmaskinen jobbar som vanligt och snart kommer Livet på BB till min glädje och Christoffers förskräckelse. Ska nog slänga ihop en kladdkaka för mitt chokladssug mättades inte av en bit Lindt... ;)


Nytt i garderoben.

Jag verkar inte vara ensam om att ha klickat hem den snygga ponchon från HM. Den satt som en smäck (eller mer som ett tält) och jag är supernöjd för det är något som jag letat efter länge. Snyggt till jeans och mina Acne Pistols som jag läääängtar efter att få använda. Hösten, du är välkommen! ;)


Lite nygammalt.

Här öser regnet ner idag och jag har aldrig längtat så mycket efter mitt bortslarvade (jo men det ligger nog i förrådet) regnskydd till vagnen. Vi trotsade iallafall vädret och begav oss ut på "stan" är i Kungälv för en liten shoppingrunda, Viggo och jag. Nu när hösten börjar göra sig påmind så blir man extra sugen att göra det fint hemma så det blev lite smått och gott till hemmet, färska blommor och en födelsedagspresent till Christoffer som fyller år imorgon.





Tog en sväng förbi fiskaffären på vägen hem och köpte med mig hälleflundra som jag ska fixa iordning nu. Blir det gott kan jag återkomma med receptet....mmmm. :)

Tiggarbarn.

Hörde nyss ett kontsigt ljud från balkongen.



Hittade den här pjamasmannen med en flöjt i munnen. Inga konstigheter.


En svans.

Jag hinner knappt få ut dammsugaren ur städskåpet innan Viggan klamrar sig fast vid den. Han fullkomligt älskar denna konstiga, brummande pryl och går som en kutryggig gubbe efter den när jag dammsuger.




Utsövd.

Det märks att jag och Viggo är släkt. Ganska nära släkt. Typ mor och son. Nu när jag är utan mobil är jag också utan alarm och vi får sova hur länge som helst, till vi vaknar. Idag hade jag hoppats på att vi skulle vakna i en bra tid så att vi kunde hinna med att gå till vårdcentralens dopin innan kl 11.00. Jamenvisst. Vi vaknade halv 11 så den planen sprack.

Nu väntar vi på Emma, som genom Christoffers mobil och han vidare till mig genom Facebook har bestämt date, med mig och Viggan. Livet blir lite mer spännande utan mobil måste jag säga. Prova du med!


Inför dagisstarten.



Jag och Viggo tog bussen (hör och häpna min vänner!) in till stan för att möta upp mormor. Det blir lite höstshopping inför dagisstarten om en vecka, och en finfin present till lilla Othilia som ska ha namnkalas på lördag. I eftermiddag åt vi tårta hos Björkmans och Albin fick en tuff tröja av Viggo. Vi åkte förbi IKEA på vägen hem och som vanligt så var allt det vi ville ha slut på lager, och sänggaveln som vi var extra sugna på hade inte ens börjat tillverkats. Dåligt IKEA!

Nu ska vi se senaste Beck, adios amigos!


Måndagsångest.

Hjälp vad stukad man känner sig utan telefon. Min mobil försvann spårlöst i lördags natt på Avenyn, och nu sitter jag här och känner mig utanför samhället. Kan varken ringa 112 eller fråga hur någon mår. Ska man behöva skaffa hemtelefon ifall detta skulle hända igen? Hemtelefonin är ju utdöende och det känns både onödigt och dyrt när vi ändå bara använder våra mobiler.

Idag ska jag göra ärenden såsom en tur till banken och lite annat smått och gott och i eftermiddag ska vi på kalas för att fira Albin som har fyllt 7 år. Hoppas att förkyldningen jag vaknade med vill ge med sig, för just nu känns huvudet om en stor ballong.


Längtar tillbaka...


Finn ett fel.



Det här är ingen ovanlig syn i "lekhörnan". Viggo är tokig i att klättra på allt han kommer över, soffor, bord, stolar, sängar och ja, tom ner i sin leklåda. Att han inte riktigt kommit på hur han tar sig ut bekymrar honom inte, han tar det med ro och sitter där och leker tills någon lyfter ur honom.


Den bästa av dom alla.

Sista kvällen på semester, imorgon är det dags för C att börja jobba igen och oss andra att hitta tillbaka till rutinerna så gott det går. Det känns både skönt och vemodigt på samma gång. Den här semestern har vart den bästa någonsin, Viggo kan vara en bidragande faktor, för visst är det så att barnen gör hela livet så mycket fesligare, färgstarkare och lyckligare?
Vi har gjort så mycket skoj bara vi tre, ibland tillsammans med våra fina vänner och andra nära och ibland bara jag och C. Vi har gjort mycket och ingenting alls och alltid precis vad vi velat. Vissa dagar har vi bara låtit tiden flyta iväg och andra dagar har vi proppat fulla med upplevelser skratt, och fest! Vi har hunnit med två resor till varma länder, Väddö, Borås Djurpark, Nordens Ark, bad och lek, grill och fest, dans och sömn.



Tack min fina älskade lilla familj för den här sommaren!

Linslus.





Vår älskade lilla kille är en riktig linslus. Så fort man tar fram kameran gör han en massa miner och skrattar högt åt sig själv. Man kan ju undra vad han blir när han blir stor... <3


En underbar vecka.

Nyss hemkommen från Cypern där vi haft en helt underbar och supervarm vecka tillsammans med Fam. Björkman. Anledningen till att jag inte skrev om vår boka resa var för att det skulle bli en överraskning för Sofia som inte visste att vi bokat samma resa som dom. Hon började gråta (av glädje hoppas jag!?) när hon såg oss på flygplatsen så en överraskning blev det allt!
Vi har haft det väldigt varmt, upp mot 46 grader i skuggan och vi har bott i havet, på stranden och i vattenbrynet. Viggo har varit jätteduktigt och verkar inte ha haft ont av värmen alls, mer än att han sovit lite mer bara. Han har badat som en tok och njutit av att gå utan blöja hela dagarna. Denna gången tog vi inte med någon burkmat till honom, utan han har ätit av vår mat och fått välling morgon och kväll och det har funkat utmärkt. Han har börjat ställa sig upp utan att hålla i sig och han kan nu säga "bada" och "tahtah" (tacktack) samt ett mycket tydligt och bestämt nej. ;)
Nu ska jag lägga lilleman, hans dygnsrytm är inte var den en gång varit men det ska vi nog kunna ställa till rätta. :)


RSS 2.0