Ingen glad midsommar...

Midsommarafton blev inte riktigt som vi tänkt oss. Kvällen innan fick Viggo hög feber och feberkramper som inte ville ge sig. Jag trdde han skulle dö och vi ringde efter ambulans som körde oss i ilfart till Barnakuten. Stackars Viggo's kramper ville inte ge sig och hela rummet fylldes med folk som tillslut fick honom att somna in och sluta krampa. Älskade lilla barn så oroliga vi var! Vi fick sova över på sjukhuset och blev utskrivna vid lunch igår på midsommarafton. Viggo är fortfarande lite dålig och trött, men det är skönt att vara hemma igen.
Vi fick styra om våra midsommarplaner, istället för att fira det hos våra goa vänner så kom min mamma och Christoffers föräldrar hit på eftermiddagen, och det blev bra det med! :)

Idag har vi varit ute i Tofta och promenerat vid havet i det fina vädret med Familjen A/A. Därefter åkte vi till Staby för brännbollsturnering! Viggo har mest legat i vagnen och druckigt saft eller suttit på filten med oss tjejer, medan våra män har fått lekt av sig lite. ;)

Nu sover Viggo för kvällen och jag och Christoffer ska sätta oss på altanen och njuta av den varma härlig kvällen!
Har ni haft en bra Midsommar?


En liten sjukis myser i pappas knä.




Kommentarer
Postat av: Katrin

Men gud!! lilla gubben då.. skönt att det gick bra trots allt! Vi har också sovit på sjukhus med Leo, men han hade svårt att andas.. Oavsett vad är det alltid så hemsk när det drabbar de små.

Ta hand om er nu, kramkram

2010-06-26 @ 22:11:03
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Erika

ser mysigt ut :-) jadåp vi hade det jättebra! Elwiras klänning var ju pricken över I:et dagen till ära med ;-) kraam!

2010-06-26 @ 23:33:21
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Therese

men lilla killen, gick det bra så ni fick vera vad det berodde på? Viggo får alltid feber när han får tänder men har aldig kramp. Lät som ni hade en bra dag i alla fall. kram till dig nu finns det lite updates :)

2010-06-27 @ 17:49:02
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0