Bamse, nejtack.

Varje gång jag går in på Lindex suckar jag högt. Flicksidan är fylld med söta små leggings, vackra klänningar och underbara koftor. På pojksidan ekar det tomt. Eller ja, tycker man Bamse och Spider Man är fint på små pojkar så har man kommit rätt. Själv tycker jag det är hemskt, gillar varken tryck eller massa figurer på kläderna. När jag väl har köpt något på Lindex så har det varit från tjejavdelning. Viggan har både rödprickiga leggings (perfekt basplagg!) och haremsbyxor.

Kikade på hemsidan och hittade två byxor som gärna för följa med mig hem... :)

En utflyktsdag.

Idag gick jag upp tidigt. Det hör inte till vanligheterna att få väcka en sovande, varm och gosig liten Viggo, men han vaknade på ett strålande humör så det gick smärtfritt.
Vi blev upphämtade av Viggos Morfar, och tillsammans åkte vi till Nossebro Marknad. Det ligger nån timmes bildfärd utanför Göteborg, och det var i länsta laget tyckte Viggo som satt nervikt i sitt babyskydd.
Väl framme möttes vi av Sveriges största utomhusmarknad och strosade runt där i ett par timmar. Jag hade hoppats på mer faktiskt, det fanns nästan bara strumpor, mirakeltrasor, plastpåsar och Crocks. Jag kom hem med en vacker Morbacka, ett kakfat och halkskydd till duschen. Och en jädra massa bröd.

Saxen i Nossebro. Jag hoppas ni antecknar?

Nu får vi fikabesök!


Ett lyckligt slut.

I fredags tog det slut. Efter snart 4 år, lämnade han mig ensam och ledsen.
Helgen har varit svår att uthärda, jag har varit ledsen och förtvivlad.
Hade jag kunnat gjort någonting annorlunda, varför slutade det så abrupt?
Vi som hade det så bra, trodde jag.

Idag tog livet ett ny vändning. Världens bästa Christoffer kom hem med en sprillans ny till mig.
Jag har gått vidare och känner mig lyckligare än någonsin, med min vackra vita lilla Toshiba-dator!

I mitt kök...

...är våren rosa.
Ranunkel, visa ord och levande ljus.
Precis vad jag gillar.





Nya vagnen.

Efter jobbet igår hade vi en superkväll på Que Pasa, god tapas, gott vin och goa vänner. Några av oss gick vidare och spelade biljard, och tyvärr var det killarna som vann... Men jag drog ändå hem den största vinsten, la i en krona i en spelautomat och vann 800 kronor!!! Tur i spel otur i...va? Nejnej!



Under rasten idag gjorde jag slag i saken och sprang över till My Baby och köpte en ny fin vagn till Viggo. En liten och smidig resevagn som vi ska ha med oss till Turkiet...för nu är det inte många veckor kvar till vi reser! :)

Köpte även ett par nya Bobox, och äntligen har jag hittat ett par med kronor på!
Passar ju alldels utmärkt på min prins!



En tur på stan.

Efter en lugn förmiddag med lunchbesök av självaste Morfar, packade vi in oss i bilen för att köra iväg Christoffer till gocarten som hans och hans arbetskollegor skulle på. Vi plockade upp Mormor på jobbet och körde vidare till den stora staden. Jag hittade lite smått och gott till Viggan och vi åt en smarrig thaimiddag.

Nu är det soffmys med mitt stora <3, för på fredagar är han pappaledig och idag börjar vår "helg". Det ska man ju fira med något gott... :)


Nu är Viggan redo för sommaren!


Ulla Ulla Ullared!

Vilken dag!
När jag och Viggo vaknade imorse hade vi inga planer, men efter ett samtal med Emma så bestämde vi oss för en utflykt till allas vårt älskade....Ullared!
Hittade lite smått och gott, bland annat ett fräsigt nitskärp, tights, mössa och några scarfar till Viggan. En finfin löpare i linnetyg till mitt nyoljade köksbord, lite underkläder, en rosa tulpanvas osv.
Ikväll har jag bara legat i soffan, ätit Christoffers goda carbonara och lite godis. Man får ju passa på att njuta av allt gott nu när jag ändå inte kan träna. Nästa vecka är jag tillbaka på gymmet, men först väntar en lång härlig helg med bla. restaurangbesök och mojitos men finaste vänner. :)


Prima Ballerina.

Viggo fick prova kjolen jag sytt om åt lilla Thea.
Han trivdes lite för bra i kvinnokläder.


Viggo 10 månader.

Min finaste skatt.
Du har blivit en sån stor liten pojke och mycket har hänt under den senaste månaden.
Nu tar du dig fram genom att krypa, du är både duktig och snabb. Du reser dig upp mot allt, stabilt som ostabilt. Du trillar, kanske gråter en skvätt, och sedan försöker du igen. Din envishet kommer ta dig långt!
Du älskar att busa i sängen, krypa runt och kasta dig bland kuddarna. Du tycker om att leka med hundarna. Du kryper efter dom det snabbaste du kan, men än så länge är dom snabbast och dom lyckas alltid undkomma dina knubbiga små händer.

Du äter det mesta du kommer över, allt från mat till hundmat och småsten. Som tur är tycker du om att borsta tänderna. Du gapar stort när vi sätter på eltandborsten. Du har nu hunnit få 8 små tänder, vassa små rackare är det som tittar fram. Du är mån om din hygien och kryper skrattandes mot duschen om du hör vattnet rinna. Du brukar få vara med och duscha och då sitter du på golvet och plaskar med händerna.

Du gör oss så lyckliga och sprider så mycket kärlek och glädje. Du tycker om att sitta i knät och mysa, men har heller inga problem att leka lite på egen hand. Så länge du är sysselsatt så klarar du dig bra i ett annat rum för en stund.

Du har fått hälsa på kusin Williams jättemjukisgroda ett par gånger, och du älskar stora gosedjur. Du skrattar högt och gosar in hela ansiktet i de mjuka djuren. Nu vet jag vad du ska få när du fyller år...

Idag, på din 10 månadersdag, har du för första gången besökt en lekplats och gungat. Du halvlåg i gungan, tittade upp mot himlen och skrattade ett helt underbart skratt. Det var lycka det!



Världens finaste Viggo, det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig.
Du är det bästa som hänt mig.
Din mamma.


Solstrålen.

Dagen idag har varit fylld av babysim, fika i solen, en cykeltur och solning.
Viggan har varit klädd i grått, men skiner som solen själv!



Doppfärgade jeansleggings: Lindex
Tröja: H&M


Älskade unge.



Tänkt att man kan älska någon så mycket?



Gäsp...

Så var denna helgen nästan slut, och likt alla andra går tiden alldeles för snabbt. Nu längtar jag efter lediga helger, bara en helg till...

Nu står det rykande het lasange på middagsbordet. Tur för mig att min sambo gillar laga mat, annars hade jag väl levt på Varma Koppen eller något annat näringsrikt.
Efter middagen ska vi ta en tur till Viggans farmor och farfar och hämta hem en vacker zinkspann till mig. Christoffer hittade ett par när de renoverade Gamla Latin inne i Göteborg, men då bodde vi i lägenhet och intresset för zink var inte lika stort som idag.

Trevlig söndagskväll önskar jag dig!


Vem är du?

Spanade precis in min lilla bloggs trafik och det verkar vara fler än jag trott som tittar in här.
Det hade varit roligt att veta vilka ni är som läser?
Lämna en kommentar vettja!
:)


Viggan i turisthatt, spanar ut över grannskapet.


Helgen.

Idag har jag jobbat och det var några lååång timmar vill jag lova. Efter jobbet tog vi oss en tur till Frölunda Torg där Viggan fick sig ett par nya hängslejeans och en vårfin tröja. Ikväll har vi fått besök av Sofia och Peter, trevligt! :)

Har fortfarande ont i ryggen, men tack vare tabletterna jag fick så är jag mycket mer rörlig. Tyvärr glömde jag dem hemma igår morse, så det var bara att åka raka vägen hem efter jobbet för att knapra piller och lägga mig raklång i sängen. :( Hade så gärna velat träffa tjejerna igår, men fler tillfällen kommer, men man bara en kropp... Anna, jag hoppas du fick en jättefin kväll!


Viggan har hittat boken som hjälpte honom till världen... ;)


En dag på jobbet...

Idag hoppar jag in och jobbar 10-18.30, och ikväll ska vi fira Anna som fyllt år!
Viggo busar med Cleo, pillar på hennes lilla tass och och känner på den lena pälsen.
Ha en fin fredag!


I min lilla trädgård...

...är det vår...


Barnkläder kan man aldrig ha för mycket av...

Ellerhur?
Fick chansen att tävla om valfri vara upp till 300 kr från Ping Pong Barnkläder genom Vardagen Vår.

Ta chansen du med! Någon gång ska man väl ha tur...? :)


Say Hello...

... to my new friends!


Aj aj aj.

Imorse hände någonting som inte borde hända. Inte när man är ynka 23 år iallafall.
Jag lyfte upp Viggo i hans matstol och PANG så small det till i ryggen och jag blev helt invalid. Stackars Viggan undrade varför han fick sitta i matstolen i 40 minuter, men jag kunde bara inte lyfta ner honom. Till slut fick jag sätta honom i spjälsängen för att veta vart jag hade honom, och tillslut somnade han av ren tristess. Snälla Emma och lilla Tyra kom förbi i väntan på Christoffer. Vi fikade i solen på balkongen, underbart med vår!


Välkomna...

...till min nya blogg!

se vilken fin design Suss har fixat åt mig, hon är duktig hon!
Ska se till att få mina gamla inlägg överflyttade hit, men tills dess så kan ni besöka min gamla blogg för att läsa det jag tidigare skrivit. Klicka på länken så kommer ni dit.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0