Min lilla polkagris.

Idag har jag pussat, gosat och kramat min lilla Viggo extra mycket, som dagen till ära ser ut som en polkagris. Imorgon eftermiddag lyfter jag och Christoffer från Landvetter och landar i Amsterdam där vi ska spendera kommande helg med vår vän Thomas som fått en tjänst där.
Imorgon blir Viggo hämtad av morfar på dagis och på fredag kommer mormor för att passa honom över helgen, det blir nog mysigt för vår prins!



Idag har Viggan invigt sina ullstrumpor från Polarn, varmt och gott i vinterskorna!

En månad kvar till jul...

Ikväll har jag adventspysslat lite här hemma, så Mormor och Viggo kan tända första ljuset på söndag.


Snöstorm.



Vi myser och äter lite mellis efter dagis idag, drömyogi och blåbärssoppa. Sånt som får håren att resa sig på mat-hitler-mammorna. ;) Nu grillas kycklingen i ugnen och klyftpotisarna väntar på att åka in dom med, C kommer nog snart hem från jobbet och efter middagen blir det återigen plugg som gäller. Känner mig fortfarande dålig och febrig men hoppas kunna få klart arbetet och lämnat in det imorgon så jag slippet tänka på det mer.
Här har det snöat hela dagen och jag kände mig som en riktig urkvinna när jag besteg den ena snövallen efter den andra med en vagn släpandes efter mig. Det är mysigt med snö, så nu hoppas jag den ligger kvar ett tag för slask är mindre mys.



En glad kille!



Jag lämnade en glad kille på dagis imorse och hämtade Viggo med ett fortfarande lika bra humör, jag tror han har saknat dagis och det känns bra att han har roligt på dagarna!
Nu leker vi med bilarna här hemma och väntar på Christoffer som snart kommer hem från jobbet. Ska ta en sväng till Stenungsund för att låna ett par böcker på biblioteket och kika in hos Polarn...har ju en 20% rabatt-kupong som ligger i plånboken och bränner... ;)

Förresten, ser ni vad hans hår har vuxit? Han ser verkligen ut som någon i Bröderna Lejonhjärta. Eller filmen Tillsammans? Borde kanske boka in klippning innan jul iallafall...ja så får det bli!

 


Sjukstuga.

Under veckan har en efter en insjuknat i vår lilla familj och idag har vi mest legat i soffan som tre soffpotatisar. Jag som inte haft feber på jättelänge minns knappt när jag var så här sjuk och ynklig sist. Viggan är däremot en tapper riddare som har trotsat ögoninflammation, nässelutslag och övrig förkyldning med att leka och stoja som vanligt. De där nässelutslagen fick oss till att åka in till akuten igår kväll för att utesluta allergi mot ögondropparna han fick utskriva samma dag. Att fånga ett kisseprov på en vild liten kille som Viggo var inte det lättaste. Han sprang runt i bara strumporna på akuten och vi efter med en plastmugg. Det enda han gav oss var en hög med bajs på golvet, härlig syn (och doft!).

Nu hoppas vi att vår otur vänder och att vi blir friska inför nästa vecka. Jag har en examinationsinlämning som flåsar mig i nacken och på torsdag lyfter vi från svensk mark... :)


Viggan myser med Sture, som sekunderna efter tog skydd någon annan stans.

Dricka ur eget glas kräver koncentration och pricksäkerhet.

En glad kille med med lördagsgodis: "chips" (MiniRut) Undra hur länge han går på det...;)


Äntligen!

Hoppas allt är bra med er?
Det har ekat tomt här inne på min och Viggos lilla blogg ett tag, men nu tänkte jag ta mig i kragen!
Jag har under hösten läst till Nagelterapeut vid sidan om mitt vanliga plugg. Kände att jag vill ha ett extrarabete och har länge suktat efter någonting kreativt och roligt! Nu är de mest hektiska veckorna över då jag läst 2 st heltidsutbildningar samtidigt, och det har bloggen fått lida av tyvärr.

Viggan är en duktig dagispojke som springer runt och pratar oavbrutet. Han har blivit så "stor" under hösten och utvecklats i ett rasande tempo! Han har haft lite otur med feber, förkyldningar och nu; ögoninflmmation. Men han är så duktig och tapper ändå, får han bara leka med sina bilar så är han glad och nöjd. :)

Idag är vi hemma och myser, läser böcker (Viggos nya intresse till min glädje) och äter marängswisch!


Viggan, en närsynt soffpotatis.

...som inte är så lätt att fånga på bild.

RSS 2.0