Morsdag.

Morsdag idag och det firades för första gången i min lilla familj. Viggan (med hjälp av sin pappa?) hade varit på mamma-shopping och väckte mig med ett stort rosa paket på sängen. Tack mina älsklingar! Jag fick ett par riktigt snygga sandaler som jag har kikat på tidigare, tyvärr i en storlek för liten, så jag hoppas dom har öppet idag så jag hinner byta innan det är dags att åka till Landvetter.
Halv 5 går planet och då åker vi till Side för en härlig vecka i den efterlängtade solen!



Datorn får följa med på resan, så jag lovar att hålla er uppdaterade! :)
Kram!!!


Jag hjärta halsband.

Hos The Perfect Wife kan en lycklig bloggare vinna detta underbara hänge Krona Mini (opal) från Helena Berggren. Jag håller tummarna hårt för mig själv, då jag dammsugit (!!!?) upp mitt älskade Thomas Sabo-halsband som var en riktig favorit.


Sååå....

...nu är jag klar!




Marint är alltid fint, och linnet passar bra till ett par jeansshorts på sommaren, ellerhur? :)

Nu tackar jag för idag och lägger huvudet på kudden!


Fullt upp!

Dåligt med bloggande dessa dagar. Vi har fullt upp med det sista inför resan. Ikväll vara jag bara tvungen att sy en grej jag ska ha med mig... Vad det är får ni snart veta. ;)

Sorry tjejer...

...Viggan har hittat en ny kärlek.


Äntligen!

Se så söt jag blev i min nya sjömansdräkt!



Tack Gammelmormor!


Dagens Viggo.



Dagens humör: Arg, besviken och ledsen.
Dagens tanke: Livet är orättvist.
Dagens bästa: Att få sitta i knät och leka med otillåtna saker, tex mammas dator eller systemkamera.
Dagens sämsta: Att inte få sitta i knät och leka med mammas dator eller systemkamera.
Dagens klädsel: Tröja och tights H&M. Ute, Hood från Nova Star och skor från Kavat.
Dagens att göra: Lunch på Moodys med Ingrid och hennes mamma, och min mamma då såklart.



Jaa!

På med solhatten och ut i solen!

Hörs sen!


Pannkaka.

Tråkigt väder och tråkig dag. Jag lättade upp stämmningen här hemma (ja Viggan har varit en klängapa och gnällspik) och stekte pannkakor till lunch. Det åts med god aptit!



Fick däremot ett glädjande besked om mina poäng och det ser ljust ut för mig att komma in på utbildningen jag sökt till hösten! :) Så här taggad att börja plugga har jag aldrig varit, jag vill lära mig mer mer mer och utvecklas som person. Jag längtar efter ny kunskap!
Visst är det mysigt att vara gravid, få barn och bli mammaledig. Att gå hemma med Viggan, ta dagen som den kommer, fika och gå långa promenader i solen. Var sak har sin tid, snart är det dags för Viggo att börja på dagis och för mig att ta tag i min framtid. 
Jag vägrar vakna upp en dag och känna att det är "försent" att bli det där man ville bli. Vissa säger att det aldrig är försent, men det tror inte jag på. Livet rullar på i snabb takt, ett barn blir två barn, lägenhet blir till villa och man lever ett liv som kräver sina inkomster. Den dagen är det inte lika lätt att säga upp sig från jobbet för att studera heltid i 3 år eller mer (om man inte gift sig rik då vill säga, grattis till er ;).
Däremot ångrar jag ALDRIG att jag fick Viggo när alla andra satte sig i skolbänken igen. Jag följde min magkänsla och det blev så otroligt jätte bra. Men han kommer få ett syskon några extra år senare helt enkelt. ;)

Varning!

Viggan har märkt sina tjejer (och Cleo) med var sitt bitmärke. Som en sorts revirritual kanske?
Innan har jag alltid tänkt "Åhh så gulligt han pussas!"
Men nu låter det mer så här: "Ajfan han bits ju!? NEJ VIGGO NEEEJ!"


Vita prickar och röda ränder.

Under helgen har jag haft lite ont i halsen till och från, och idag vaknde jag med vitprickiga halsmandlar och feber. Blä! Vi skulle ju egentligen på babysim idag och det hade vi sett fram emot eftersom vi missat de sista gångerna, men nu varken vågar eller orkar jag gå dit så det blir en dag hemma istället. Viggo har lekt på balkongen under förmiddagen, och slängde ner en leksak i huvudet på en granne. Oups! Som tur var var leksaken i mjuk gummi och grannen en snäll en. ;)



Har tvättat lite och lagt Viggo nu, men det är ju inte det lättaste på en måndag. Under helgerna blir sovtiderna flyttade vare sig man vill eller inte, och därför blir det en liten kamp varje måndag att återgå till rutinerna. Någon som känner igen sig?

Nu har det tystnat från sovrummet och jag antar Viggo gett upp och somnat sött ;) Jag har kokat honungsvatten och hoppas att det kan råda bot på min onda hals.

Hörs sen!


Helgen som gick...

Nej, det blev aldrig Liseberg för oss igår. Solen gassade och vi längtade ut till havet istället, så vi åkte till Fam. A/A igen, och hade en underbar dag i solen hos dem istället! Tur var väl det, för Viggo var lite ur form och det hela slutade med en temp på över 39 grader innan han tillslut somnade.


Bilder lånade från Sofias blogg.

Idag tog jag och Emma en shoppingtur till Stenungsund, jag fyllde på Viggos garderob från PoP och min egen sminkväska. På eftermiddagen fick vi fikabesök av goa vänner och vår lägenhet förvandlades till ett dagis med 4 busiga barn! :) Christoffer hade stulit min bakmaskin och gjort en underbart god cocostosca! Mmm, passande nog bara en vecka kvar till bikinipremiär... ;)

Ikväll har jag grävt och planterat om i våra rabatter och nu börjar det likna något, äntligen! :) Vinbärsbuskarna fick byta plats och en vinranka har fått chansen att växa sig stor och fin. Vi får se hur slutar, lovar att fota lite imorgon så ni får se hur det blev.

Nu ska jag återgå till godisskålen och filmen Christoffer hyrt, hörs imorgon!


Viggo 11 månader.

Underbara unge, nu är du snart ett år.
Jag minns denna tid för ett år sedan, då vi längtade efter dig. Du levde loppan i min mage och jag tyckte att varje dag var som en evighet. Jag tänkte "om ett år, då ska vi äta glass i solen, du ska få lukta på försommarens alla blommor och jag ska visa dig havet". Nu är vi här och varje dag visar jag dig något nytt.

Du har lärt dig dricka ur sugrör, ja dricka överhuvudtaget för det har du inte varit så intresserad av förut.
Du kryper som en blixt och din armar kan bli 2 meter långa och komma åt det mest förbjudna. Du plockar gärna blommorna jag planterat och jord är gott att äta.
Vatten är fortfarande din favorit och du älskar att plaska! Du kan sitta i duschen länge länge, med duschstrålen rakt i ansiktet utan att förstå att det är du själv som håller i duschslangen. Men lika glad är du ändå!
Barn är roliga, stora som små. Du tar dig gärna ett smakprov och din kompis Lilly har både bitmärken i låret och en tå.
Jag vet inte om det är hundarna som lärt dig, men du tigger vid varje måltid. Hänger på bordskanten och befaller oss att mata. Du äter allt och lite till, kräsen är inte rätt ord.
På tal om hundarna, tråkigt nog har Melwin sagt ifrån en gång för mycket och det resulterade i ett besök på barnakuten. Som tur var hade du änglavakt. Vår Melwin, som varit en del av familjen långt innan du blev påtänkt måste flytta. Det gör både pappa och mig väldigt ledsna men vi kan inte utmana ödet och du måste få vara säker i ditt eget hem såklart.

Den senaste veckan har sommaren gjort entré det tycker vi alla om! Du slipper alla tjocka kläder och kryper runt i t-shirt och shorts. Sommarkläder har vi fått köpa en hel hög, för det går åt! Du står gärna på balkongen och skakar galler och ropar åt grannarna. Så fort vi öppnar balkongdörren kryper du ut, snabb som en vessla!
Nu säger du Mamma, Pappa, Där och Titta. Ajajaj och Nenene. Älskade unge!
Arg kan du bli. Riktigt förbannad faktiskt. Speciellt om man säger nej och tar någonting ifrån dig. Du blänger, skriker och tårarna sprutar. Ansiktet blir knallrött! En gång bet du pappa i foten. Det får man inte göra, ajabaja.

Snart fyller du ett år och det ska vi fira! Jag håller på att planera ditt kalas och funderar över vad pappa och jag ska ge dig i present. Vi har våra ideér... ;)
Men först ska vi åka till Turkiet, om en vecka nästan exakt. Härligt, jag tror du kommer stortrivas med tanke på all mat och de stora poolerna. :)

Älskade älskade älskade Viggo, du är så värdefull och det dyrbaraste vi har, glöm aldrig det!
Din mamma <3


Liseberg!

Solen skiner och vi ska åka till Liseberg idag! Viggos första besök där och det ska firas med spunnet socker, glass och karusell. :)
Idag är det även Göteborgs Varvet och stan kommer koka av folk, men det är bara skoj tycker jag!

Efter en lång sovmorgon igår tog vi en tur in till stan för att köpa det sista inför resan. Nu har vi allt utan vätskeersättning! Vi käkade lunch och Viggo somnade i vagnen. Vi kunde inte förstå varför folk skrattade åt honom, förän vi såg det här...



Dagen avslutades hos Fam. A/A med en supergod middag, massa godis och en riktigt tjejfilm till killarnas förtret. ;)

Hörs ikväll!


Änglavakt.

Det som inte fick hända, hände igår.

Vår ena hund Melwin, blev trängd av Viggo vid altandörren och högg. Högg högg högg. Jag skrek och slängde mig emellan, Viggo flög åt ett håll och Melwin stack iväg åt ett annat. Stackars Viggo blev ledsen och skrämd, mest skrämd skulle jag tro. Han fick ett jack över ögonbrynet och man kan ju inte låta bli att tänka vad som skulle hänt om Melwin träffat någon cm längre ner.
Mitt i natten blev det en tur till Barnakuten för en kontroll och lite plåster, och som tur var så var det en ytligt sår som kommer läka snabbt.

Nu har vi ett svårt men viktigt beslut att ta och det gör ont i mitt hjärta... :(


   

En dag i solen.

Idag knackade sommaren på dörren och gissa om den var välkommen!?

Vi fick finbesök av Emma och Tyra (med världens tuffaste outfit) och tillsammans har vi lekt, busat, rensat och planterat i min lilla trädgård och fikat i solen.
Som jag längtat!



Viggo förvandlats från "svensk turist" till "Byggare Bob" under dagen, jag blev tvungen att dra på honom de fodrade byxorna eftersom han kryper hål på alla byxor utomhus. Kanske lite i varmaste laget, men vad gör man? 
Överlycklig svalkade han sig i babybaljan... Tanken var väl inte att hela Viggo skulle doppas utan att han kunde plaska lite med händerna, men helt plötsligt hade han tagit sig över kanten själv och satt där lycklig och plaskeblöt!
Efter det blev det en regäl dusch och nu sover han sin eftermiddags-nap. Så fort Christoffer kommer hem från jobbet ska jag och Emma åka iväg och köpa blomster, vitt och rosa ska det bli! :)

Lycka...

...är att ha fina fina vänner.



Jag hjärta er!


Försvunnen...

Viggos marinblå Pop-vindoverall är spårlöst försvunnen. Jag har ingen aning om vart den tagit vägen eller vart jag lagt den.
Jag är nog bäst på att glömma saker lite här och var, men hur kan jag slarva bort en hel overall?

Suck!


En liten släktträff.

Efter en välförtjänt sovmorgon (Viggo vaknade kvart i fem först, men ångrade sig och somnade om) åkte jag och Viggo till Lerum för att hälsa på hos Gammelmormor och Ernst.
Viggo sken som en sol, pussades med mitt gamla gosedjur och myste i Ernsts knä!
Efter en fika tog vi bilen till Alingsås och shoppade loss på Balders Hage och fikade en extra gång ;)




Tack för idag!


En lördag i bilder.


Viggo startade dagen med en uppfriskande dusch och kammade sitt backslick.


Regnet öste ner och Viggo funderade länge och väl på vad vi skulle hitta på under dagen.


Han kom på den lysande idén att dra med sin kompis Lilly och hennes föräldrar till Universeum. Lil
ly blev självklart väldigt lycklig! ;)


Viggo tyckte det var väldigt spännande med alla konstiga djur...


Plaskade lite hos hajarna.


" Ta ett kort på mig och fiskarna." Javisst min son!

 
Tyvärr slutade dagen lite dramatiskt då Viggan försökte smuggla med sig en Grön Mamba hem i sin Mini Kånken.


" Man skall testa allting en gång" sa Viggo och tog sig friheter.


Det är är sista bilden vi har på honom, innan de stängde bakluckan och åkte mot Skånegatan.


Hade tänkt hämta ut honom imorgon tillsammans med våra pass som vi gjort.
 Jag vet att jag tjatar, men NU är det inte långt kvar.
Två veckor exakt....lovely!!!


Usch och fy.

Har åkt på någon konstig magbacill och har sprungit mellan sängen och badrummet hela dagen. Tur i oturen så är Christoffer ledig och hemma med Viggo och jag har kunnat få vila ifred. Viggo har vartit en solstråle hela dagen, tur att man har något som lyser upp en sån här grå dag!


En glad skit upponer framför datorn. ;)

Jag som hade sett fram emot en pysseldag. :( Men vi får se vad kvällen har att bjuda på, känner mig lite piggare nu efter att ha slutat spy och fått i mig lite att äta...
 
Hörs sen!

En regnig onsdag.

Ytterligare en dag i farten! Blev en tur till Backaplan med våra vapendragare Emma och Tyra och lite shopping på det. Köpte bla ett tufft nitarmband till Viggan, ska allt ta ett foto och lägga upp!
För visst kan killar ha smycken, eller vad säger ni?
Ikväll har vi varit hemma hos Viggos Farmor och Farfar och hämtat hem Christoffers gamla jeans.
Vad jag ska göra med dem kommer ni få se imorgon... ;)


Bästisarna, i matchande mössor dagen till ära, tar sig en sista koll i spegeln innan vi åker in mot stan. ;)
Viggo har hängslejeans (med påsydda muddar) från H&M och jacka från Nike. Tyra har vindjacka från PoP och den söta jeanskjolen är Emmas egen design, Kroken.

En nybadad Viggo har somnat, tvättmaskinen brummar, ljusen är tända och godiset är framplockat.
Kan det bli bättre? :)


En lång tisdag.

Ojojoj, dålig uppdatering här på bloggen idag. Jag gick hemifrån strax före 10 i förmiddags och kom hem NU.
 Vi har haft en heldag med Viggos älskling Tyra och min fina vän Emma! En tur till Öppna Förskolan, lunch och promenad i solen och en vända till Tyglagret. :)
 Ikväll har jag varit enda bort i Kållered där Stephanie (Tack!!!) har klippt och slingat mitt hår. Blev SÅ nöjd! Ljusade upp det en hel del med massa små slingor och klippte bort det slitna topparna.
Nu känner jag mig redo för sommaren!
Snart åker vi och jag längtar längtar längtar...


Hmm.

Imorgon ska jag färga håret och just nu sitter och funderar på hur jag ska ha det, blondare eller mörkare?
Har ju haft alla olika sorters färger de senaste åren och trivs rätt bra i både ljust och mörkare. Just nu är jag mellanmörk i grunden med lite slingor som ljusar upp. Det lutar åt att jag ljusar upp det lite mer, kanske en ljus toning eller fler slingor?



Varför är det alltid så, att man till sommaren vill bli ljus och till hösten färgar det mörkt.
 Nej, jag vill ha lite förändring och det NU! :)


Tänder?


Jag som längtade så efter att få sooova igårkväll, det blev inte så mycket med det kan jag säga. Ytterligare en lång natt men av en annan anledning, Viggo var SÅ ledsen och det var inte förän in på småtimmarna han somnade tätt intill mig i vår säng. Han är dessutom riktigt risig i kistan så att säga, och så många blöjor jag bytt senaste dygnet har han inte förbrukat under sina 10 första månader. ;)
Så idag har vi lekt, ätit, bytt blöja, sovit, lekt, ätit, bytt blöja, sovit...ja ni förstår. Han är rätt så pigg och har ingen feber, men jag tror det kan vara tänderna som spökar.
Verkar som att det är kindtändernas tur att göra entré, gör dom ondare än dom andra små riskornen?


Viggo busar runt i sin nya tuffa mössa från SVEA. Tack Therese! Den fina tröjan kommer från Name It och låg i Viggos påskägg från gudmor Sus. <3


Zzz.

Både jag och Christoffer är svårt avlidna efter gårdagen, vi går runt här hemma och suckar, pustar och klagar.
Hade jag inte haft en Viggo att hämta hem så hade jag låtit bilen stå idag. Det var en glad Viggo som mötte oss i hallen hos Mormor. Älskade unge, tänk att man kan sakna någon SÅ mycket efter knappt en dag.
Nu ligger Viggan och sover i sin renbäddade säng och jag ska snart göra honom sällskap. Fast i vår egen säng såklart. ;)
Hoppas på en morgondag fylld med ny energi!


Peter 30 år!

Gårdagens hemlighet var vår överraskningsfest för Peter!
Festen pågick tills det blev ljust och vid 6 traskade jag och Christoffer hem, nästan som förr i tiden. ;)
Nu ska jag försöka få liv i min man och sen ska vi iväg och hämta hem lillfisen som sovit hos sin Mormor.

Jag önskar dig en trevlig söndag!


Denim denim.

Kan det bli snyggare?
Jag dör litegrann.



Nu drar jag och Viggan iväg på jakt efter den ultimata jeansskjortan.
Jag vill ha!


En dag på stan.


Tröja och tights PoP, skor Kavat.

Idag tog jag och Viggo bussen (!) in till den stora staden, mötte upp mina bästa vänner och åt en supergod lunch på Vanilj. Lite shopping inför vår kommande resa blev det också.
Efter kvällsbadet provade han sina nya kläder och som ni ser så satt de som en smäck. :)


T-shirt och shorts från H&M.

Kvällens planer blev ändrade och det slutade med en spontan tacokväll hos oss med besök av Sus och Tobbe. <3
Tack för ikväll fina ni!

Nu väntar sängen, jag är tröttare än tröttast. Imorgon ska Viggo sova hos Mormor och vi ska iväg på hemligheter... Viggo ska även inviga sina nya fina mössa dagen till ära, bildbevis på det kommer imorgon. :)

Vi önskar er en trevlig helg!


Torsdag.

Viggan leker med sin Bobbycar som han lånat av kusin William. Han sitter på den, tutar och säger Mamma, Mamma, stora killen. Själv dricker jag kardemummakaffe, fixar bland papper och ringer viktiga samtal.
Idag blir det en tur till babyrytmiken, det var så länge sedan vi var där och det ska bli skoj att se hur Viggo beteer sig nu när han kryper. Under samlingen på Öppna Förskolan sitter han gärna mitt i ringen eller hos andra föräldrar.
Mitt knä är ett minne blott.


En glad Viggo i tröja från H&M och tights från Lundmyr.

Hoppas du får en fin dag!


Sailor.

Den här underbara lilla sjömansdräkten stod jag och drog i exakt för ett år sedan. Jag hade många onda samandragningar, förkortad livmodertapp och vår barnmorska trodde vi skulle få träffa vår lille bebis när som.
Jag blev lite förvirrad, hade ju bara köpt bebiskläder i större storlekar. Vi hade både dop och studentfirande framför oss, men planerna var ju att lillen skulle fira det inne i min mage då han inte var beräknad förän 19 juni.
Vad skulle vår pyttelilla bebis ha på sig? Jag hittade den här söta dräkten och lovade mig själv att köpa den om han nu föddes för tidigt, perfekt att fira Theas dop, midsommar och Majas student i.

Men så blev det aldrig. Han stannade, naken, kvar i min mage och behagade inte komma ut förän 20 juni.
Därför blev jag så glad när jag såg att sjömansdräkten kommit in i butiken i år igen.
Gissa vad Viggo ska ha på sig på Midsommar? :)


Godnatt...

...önskar en nybadad och gosig Viggo.


Sytt.

Igår blev den sista åkpåsen klar och jag blev faktiskt rätt nöjd med resultatet med tanke på hur pilligt det var. Den är rätt tunn och perfekt som vår/sommar-påse, den är fodrad med mjuk velour och klädd i bomullsväv. För att göra den lite "tjejig" så sydde jag på volang nere vid fötterna.




Den fick en lycklig ägare och jag hoppas dom kommer få många fina barnvagnsturer i den här. :)


Sand och sol.

Idag skiner solen och vi träffade upp Nina och Axel i lekparken en bit bort. Viggan som var nyvaken gungade som en zombie, men efter ett tag vaknade han till och fann lyckan i sandlådan. Det var första gången han kom i kontakt med sand, och det gillades kan jag lova. Mindre exalterad var jag som hade fullt upp med att hindra Viggan från att stoppa det i munnen samt borsta bort sand från kläder och händer.
Ni som känner mig väl vet hur ont jag har av smutsiga kläder, så ni kan tänka er hur det kändes att få en son full med sand. Men man får bara vänja sig, det här är bara början... ;)


Axel hade med sig en gaffel, försäkerhetsskull.

Viggan, bland kattskit och springmask.

Ohhej!

Killarna provade den stora gungan. "Sådär skoj" kom dom fram till.

Till en början körde Viggan på en avslappnad stil och halvsov i gungan.

Skepp o hoj! 

En klar, en kvar.

Det blir en pysseldag idag. Viggo tar igen gårdagen och har sovit sedan kl 11, skönt att han hittat tillbaka till sina rutiner. Solen skiner men det är ruggigt kallt, får bli en eftermiddags tur med vagnen istället.


Theas nya åkåse, prickig och tjejig!


Mössor i mängder.

Viggo bjöd mig på ännu en sovmorgon idag, det tackar jag för! Nu busar han runt i sin nya mössa jag sydde häromdagen, och jag ligger i soffan och orkar inte göra någonting. Man borde ju vara pigg när man fått sova en timma extra, men jag känner mig svårstartad och seg.



Igår sydde jag klart lilla Theas åkpåse och den blev jättefin, hoppas hon blir nöjd. Påbörjade åkpåsen till Lilly, men det var mitt livs utmaning kan jag säga. Tunn bomullsväv och velour är inte de lättaste tygerna, men det blir nog himla skönt att sitta i, när den väl är klar. :)

Dags att sätta på en kopp kaffe och starta dagen!

En ny Molly.

Idag inviger jag min nya blus från Odd Molly, och visst ger den vårkänslor?


 


En dag utan sömn.


Finurliga Viggo; Tights, Lindex. Tröja, PoP.

Idag har Viggo och hans pappa varit och babysimmat. Dykt, plaskat och simmat i vanlig ordning.
Det var en trött Viggo som kom hem, men trots det så vägrade han sova och somnade inte förän runt 16, lite väl sent då han brukar somna kl. 11. Nu lär han väl sova tills det är dags för kvällsmat...

Jag och Josefin hade tänkt oss ta en tur till Slottskogen, underbart väder idag ju! Men nu får vi stanna hemma istället, som tur är så är Christoffer hemma så jag ska ta bilen en sväng till Tyglagret för att bunkra upp lite. Ikväll ska jag sy två åkpåsar som jag har fått beställning på, och något fint till min egen prins... :)



Buzzador.

Buzzador hade en Nestlé-kampanj med Päron/Äpple och Äpple/Banan från NaturNes, och för en tid sedan fick jag hem en låda med mellisar. Ångkokt och 100% frukt, något som jag verkligen kan rekomendera. Perfekt att lägga ner i väskan, och dessutom kan du återanvända den miljövänliga plastburken, perfekt!


Söndagsgrill.

Nu har vi landat i soffan efter en grillkväll hos Fam. Andersson/Albinsson, proppmätta efter både kött och Sofias goda cheesecake. Lilla Ingrid visade gärna magen och Viggan kröp runt med en toffs i luggen. Tokungar!
 Nu ska jag sy en mössan till prinsen, som om han behövde någon... ;)

Viggo: Tights, Lundmyr. Piké, Timberland. Hårband, Ingrids.


En förmiddag vid havet.




Nu är vi hemma och mellanlandar. Viggan har suttit ute och lekt hos Morfar, och kusinen William har klappat på honom lite då och då. En tur ner till stranden blev det också, men där blåste det riktigt kallt. Tacka vet jag PoP vindfleece. :)

Viggo: Solhatt, PoP. Huvtröja, Nova Star. Leggings, Lindex. Tofflor, Bobux.



Sommarsol.

Idag är det strålande sol ute och vindarna är inte lika kalla som tidigare. Jag och Viggo ska ta bilen ut till havet, till Viggos Morfar. Känns underbart och lite konstigt att vara ledig en hel helg, har ju jobbat alla helger i nästan ett år.
Ikväll blir det grillning i Lycke!


Lördagskvällen.

Det glädjer mig som mamma, att se att min älskade son har funnit sin plats i livet.



Nu har vi fixat lite med tvätten. Christoffer har åkt in till stan för att festa till det med lite vänner. Jag och Viggo ska ta på oss myskläder och packa in oss i bilen. Vi åker till Mormor och äter godis. Det är ju alltid lite trevligare att ha sällskap en lördagskväll. :)

Ps. Blev SÅ glad när jag såg att jag och Viggo hade vunnit VardagenVår:s tävling om valfritt barnplagg. Vi hade önskat oss en superfin liten jacka fårn Lundmyr, och nu blir den vår! :) Tack snälla Katrin!


Tävling.

Jag vill vara med och tävla om detta snygga solskydd till vagnen!
Hade passat perfekt nu när vi snart ska ut och resa.... :)



Klicka här om du också vill vara med och tävla.

Plask plask!

Viggo älskar som bekant vatten, han blir helt till sig när han får duscha med oss!
Önskar att vi hade ett badkar, det hade han gillat!


God morgon lördag!

Dålig uppdatering från min sida, men vi har knappt varit hemma och datorn har jag inte hunnit sitta framför...
I torsdags fyllde Viggor Mormor och Sofia B år, och det firade vi såklart! När vi kom hem sent på kvällen trodde jag att jag var påväg att bli magsjuk, men illamåendet berodde nog mer på alla tårtbitarna jag ätit under dagen...:)


Viggo får sig en puss av Cleo innan vi åker hemifrån.

Viggan, lite orolig för tjejbaciller.

Viggo var klädd i jeans och tröja från H&M och skärp från Gekås.


RSS 2.0