Lördagskvällen.

Det glädjer mig som mamma, att se att min älskade son har funnit sin plats i livet.



Nu har vi fixat lite med tvätten. Christoffer har åkt in till stan för att festa till det med lite vänner. Jag och Viggo ska ta på oss myskläder och packa in oss i bilen. Vi åker till Mormor och äter godis. Det är ju alltid lite trevligare att ha sällskap en lördagskväll. :)

Ps. Blev SÅ glad när jag såg att jag och Viggo hade vunnit VardagenVår:s tävling om valfritt barnplagg. Vi hade önskat oss en superfin liten jacka fårn Lundmyr, och nu blir den vår! :) Tack snälla Katrin!


Kommentarer
Postat av: Therese

så rolig bild :) jag har en då Viggo krypit in i diskmaskinen. Kul att du vann tävlingen! SV: jackan är från RL kanske finns på NK. Mössan har jag en extra av hemma i både blå och grön köpte några för mycket :) passar barn mellan 1-6 år de är töjbara och det är en krona på bakisdan. kram

2010-05-01 @ 23:36:29
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

Jo det var det jag menade, jag köpte extra då jag hittade brukar ha ett lager för att ge bort till min systers barn, men jag kan sälja en om du vill 100kr inkl frakt, maila i så fall min email hittar du ovan. vi hörs ha en fin dag! nu ska vi åka

2010-05-02 @ 09:43:16
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hahaha! Skön han är. Han får gärna komma hem till mig och tvätta snart :)

2010-05-02 @ 14:46:13
URL: http://josefinsmagasin.blogg.se/
Postat av: Katrin

Haha, det är ordning på honom =)



Vad roligt att du blev så glad för vinsten!! Hoppas du får jackan i veckan. Du får gärna hojta till när den kommit fram så även jag vet att du fått den =)

2010-05-03 @ 12:15:37
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0