Viggo 10 månader.

Min finaste skatt.
Du har blivit en sån stor liten pojke och mycket har hänt under den senaste månaden.
Nu tar du dig fram genom att krypa, du är både duktig och snabb. Du reser dig upp mot allt, stabilt som ostabilt. Du trillar, kanske gråter en skvätt, och sedan försöker du igen. Din envishet kommer ta dig långt!
Du älskar att busa i sängen, krypa runt och kasta dig bland kuddarna. Du tycker om att leka med hundarna. Du kryper efter dom det snabbaste du kan, men än så länge är dom snabbast och dom lyckas alltid undkomma dina knubbiga små händer.

Du äter det mesta du kommer över, allt från mat till hundmat och småsten. Som tur är tycker du om att borsta tänderna. Du gapar stort när vi sätter på eltandborsten. Du har nu hunnit få 8 små tänder, vassa små rackare är det som tittar fram. Du är mån om din hygien och kryper skrattandes mot duschen om du hör vattnet rinna. Du brukar få vara med och duscha och då sitter du på golvet och plaskar med händerna.

Du gör oss så lyckliga och sprider så mycket kärlek och glädje. Du tycker om att sitta i knät och mysa, men har heller inga problem att leka lite på egen hand. Så länge du är sysselsatt så klarar du dig bra i ett annat rum för en stund.

Du har fått hälsa på kusin Williams jättemjukisgroda ett par gånger, och du älskar stora gosedjur. Du skrattar högt och gosar in hela ansiktet i de mjuka djuren. Nu vet jag vad du ska få när du fyller år...

Idag, på din 10 månadersdag, har du för första gången besökt en lekplats och gungat. Du halvlåg i gungan, tittade upp mot himlen och skrattade ett helt underbart skratt. Det var lycka det!



Världens finaste Viggo, det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig.
Du är det bästa som hänt mig.
Din mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0