Uttråkade.





Vi har en tråkig dag idag, jag och Viggo. Vi sitter i soffan och gnäller på varandra. Viggo tycker jag är dum som inte låter honom leka med linsskyddet till kameran och jag tycker det är onödigt att han envisas med att torka av snoret på soffkudden. Så höll vi på. Tills Viggo fick nog och hoppade med huvudet före nerför soffkanten.
Många tårar och kramar senare är vi tillbaka på ruta ett.
Hoppas Christoffer kommer hem snart!

Kommentarer
Postat av: Josefin

haha ni är för roliga. Alla dagar kan inte vara solskensgadagar. Söt är han dock som alltid. Fint det blev på uteplatsen!

2010-06-10 @ 15:20:47
URL: http://josefinsmagasin.blogg.se/
Postat av: Therese

men vad han är söt i alla fall! Nu ska jag gå och väcka mitt troll, så har jag suttit här och bloggat istället för att jobba. Har ni packat upp väskorna ännu? Fint det blev på er uteplats det är ju så skönt att ha bra på uteplatsen, mysigt att gå ut en stund. kramar till dig

2010-06-10 @ 19:08:30
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

Ha ha Viggo springer runt så mycket och har varit mycket sjuk så han tappade i vikt och har nu dragit iväg på höjden så jag hade tur att han kan ha 86an :) den är så fin. ang träskorna så hade jag turen att köpa alla mina fyra par för ett fyndpris 1500kr för alla fyra. De svarta som jag länkar under kostar 999kr annars skulle jag rekomendera Indiskas samarbete med Moheda, de kostar 550kr och är liknande modell. Kram och sov sött!

2010-06-10 @ 23:31:50
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Katrin

Hihi, vad gosig han är! Och vad roliga ni är! Så brukar jag och Leo också hålla på ibland men det är inte lika kul nu längre när han blivit större och pratar och tar för sig mer ;) För min del alltså ;)



Kul att din vinst kommit fram också trots allt strul! =)



Kramkram

2010-06-10 @ 23:33:29
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0